Hirdetés

Tom Clancy's The Division - újabb mérföldkövet ért el, évfordulót is ünneplünk

|

A The Division már 20 millió játékossal büszkélkedhet, ezért a Ubisoft egész márciusra különleges eseményekkel készül. Ideje úja belépni.

Hirdetés

Noha a fejlesztők is utaltak már rá, hogy rengeteg potenciál van még a Tom Clancy's The Division világában, amit egy folytatásban lehetne igazán jól kiaknázni, a Ubisoft még nem jelentette be a második részt (persze előttünk van egy E3 és egy gamescom is, úgyhogy várjunk türelemmel). A legelső játékot azonban folyamatosan frissítik, január végén például elrajtolt a negyedik globális esemény.

Hirdetés

Mióta a Tom Clancy's The Divisiont rendbe rakta és kiegészítette a Massive, azóta rengeteg játékos tért vissza és ragadt újra fegyvert, a Ubisoft legfrissebb jelentése szerint már elérték a 20 millió játékost is, amely hatalmas mérföldkő a játék életében, különösen ha figyelembe vesszük a hányatattott múltját. Kiderült még, hogy az 1.8-as frissítés után duplájára nőtt az aktív játékosok száma, és félmillióan több mint 400 órát töltöttek már New Yorkban.

A kiadó bejelentette, hogy ezt a nagyszerű eredményt egész márciusban ünnepelni fogják, méghozzá négy globális eseménnyel, március 1-től 26-ig bezárólag. Hetente egy eseményre számíthatunk, amelyek különböző nehezítésekkel látja el a játék tartalmait, cserébe pedig egyedi kozmetikai cuccokat és más jutalmakat nyerhetünk el. Íme az események menetrendje: 

- Outbreak: Március 1-5.
- Assault: Március 8-12.
- Strike: Március 15-19.
- Ambush: Március 22-26.

Mellesleg egy tüsszentés emote mindenkinek azonnal jár, a Reward Claim Vendornál gyűjthetitek be. Tél van, szükség lesz rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)