Hirdetés

Tom Clancy's The Division - a srác, aki egyedül játszotta végig a Falcon Lostot

|

A Falcon Lost Incursion már április óta elérhető, és meglepő, hogy még csak most került elő egy olyan videó, amiben láthatjuk, hogyan szólózza egy játékos. Pusztán legális eszközöket használva, természetesen.

Hirdetés

Nem sikerült túl jól a Falcon Lost. Az új küldetés nem lett olyan kemény, mint azt a játékosok várták, ráadásul a glitch-ek kihasználásával pillanatok alatt lehetett teljesíteni, nem is kellett ellenállástól tartani.

A problémák egy része javítva lett, már a héten bekerülő új Incursionre készülünk, ami remélhetőleg jobban sikerül (ilyen cuccokat ad majd). A napokban viszont előkerült egy videó, amin az látható, hogyan teljesíti a négy főre optimalizált küldetést a GoogleMySkills nevű játékos teljesen egyedül, Challenge módban. Nyilván nem először csinálja, és nem használ semmilyen csalást (PS4-en tolja egyébként is) - csak egy jó felszerelés és másfél órányi szabadidő kellett neki. Az alábbi galériában megnézhetitek, pontosan milyen cuccokat vitt magával, látható, hogy bőven vannak már zöld tárgyai.

The Falcon Lost Challenge Mode Solo Build By GMS

Nektek mi az eddigi rekord? Próbáltátok már négy főnél kevesebbel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)