Hirdetés

Tom Clancy's The Division - így tudsz könnyebben, jobb lootot találni

|

A Division sztori befejezésével nem marad más hátra, mint a legmenőbb tárgyak felkutatása. Ezt egy picit meg is lehet könnyíteni.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division sztori csak ideig-óráig tart. Ha annak vége, akkor kezdődhet az igazi MMO élmény: lehet menni felkutatni a világot a legjobb lootért. Nagyon nagy különbségek vannak egy lila és egy sárga tárgy között, de van mód arra, hogy az RNG neked kedvezzen.

A drága Arekkz a lenti videóban elmagyarázza, hogy a Scavenger bónusz hogyan segíthet neked megtalálni New York legnagyobb kincseit. Röviden nagyon fontos, hogy maximalizáld ezt az eredményes vadászathoz. Persze egy magas Scavenger szám még nem biztosítja, hogy mindig a legjobb felszerelést kapod, de érdemes lesz erre hajtani.

Ti hogy álltok a Divisionben? Elértétek már a maximum 30-as szintet és már a zsákmányt hajtjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)