Hirdetés

Tom Clancy's The Division - hamar legyűrték az első raidet, több glitchre is fény derült

|

A Tom Clancy's The Division új tartalmakra éhező játékosai az első lehetséges pillanatban rávetették magukat az új incursionre, nem is kellett hozzá sok idő, míg teljesítették a Falcon Lost küldetést.

Hirdetés

Egy ideje már vártuk, hogy a Dark Zone-on és a Challenge módon kívül más tennivaló is érkezzen a legjobb feleszerelésekkel rendelkező ügynököknek. Az új szetteket is rejtő első Incursiont, a Falcon Lostot így amilyen hamar csak lehetett, végig is vitték.

Magyar idő szerint délben indultak újra el a szerverek, nagyjából egy órával később pedig már fent is volt egy Reddit-poszt, ami az Incursion végi képernyőt és az onnan szerzett jutalmakat mutatta meg a többi játékosnak egy-egy screenshoton.

View post on imgur.com

A Division Reddit-oldalán egyébként szinte mindenki a frissítés újdonságairól és a Falcon Lostról értekezik, amivel kapcsolatban sajnos több bug is felmerült. Például sokan nem tudták másodszorra elindítani a küldetést, de többen rátaláltak egy olyan hibára is, amivel nem kell végigjátszani mind a tizenöt ellenség-hullámot.

View post on imgur.com

Az első Incursion főellenségének számító páncélozott járművet annak ellenére, hogy a küldetés szövege szerint nem lehet egyszerű fegyverekkel sebezni (hanem egy különleges robbanószerrel kell elintézni), mégis megölhetjük, ha elég türelmesen sorozzuk, illetve egy másik bugnak köszönhetően az APC gépfegyvereit is le lehet kötni a sentry turret képességgel, amit ráadásul nem is semmisít meg a jármű. Ezeket a hibákat persze valószínűleg hamar javítani fogja a Massive, de az így is sokaknak csalódást okozott, hogy csupán egy teremben kellett nagyjából egy óráig lövöldözniük az ellenfeleket.

Ti próbáltátok már az új frissítés óta a Divisiont?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)