Hirdetés

Tom Clancy's The Division - mától ingyenesen kipróbálhatod

|

A Ubisoft szeretné megmutatni, hogy mennyit fejlődött a Tom Clancy's The Divison a kezdeti nehézségek és hiányosságok óta, ezért mostantól kezdve pár napig bárki ingyenesen belevetheti magát a játékba. Azonban nem minden platformon.

Hirdetés

Számos alkalommal írtunk már róla, hogyan javította a Ubisoft a Tom Clancy's The Divisiont egészen addig, míg már megszüntették a gondok nagy részét és csak a bővítésre kellett koncentrálniuk. Külön cikkben is foglalkoztunk ezzel, ráadásul a legújabb kiegészítőről, a Survivalról a 2016/12-es GameStarban is olvashattok egy bővebb értekezést. 

A kiadó úgy döntött, hogy minden játékosnak meg kell tapasztalnia, milyen Division-ügynökként túlélni úgy, hogy már nem szenved a program a hibáktól, ezért ma azaz december 15-én este 19:00 órától egészen december 18-án 22:00 óráig ingyenesen kipróbálható a Tom Clancy's The Division, de kizárólag PC-n. Csupán egy Uplay fiók megléte szükséges hozzá. 

A kipróbálható változattal a Season Pass tartalmaiba nem kóstolhatnak bele az érdeklődők, de minden más frissítés, ami élesedett a The Division megjelenése óta elérhető. Természetesen ha valaki a próbaidőszak után úgy dönt, hogy beruházna a teljes játékra, akkor gond nélkül továbbviheti a mentéseit, ráadásul a Uplay Store-ban most féláron kínálják. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)