Hirdetés

Tom Clancy's The Division - így zsákolhatod be a 150 Phoenix Creditet

|

A Ubisoft ezzel az apró jutalommal kárpótolja a játékosokat, amiért néhány napig kimaradtak a napi küldetések.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division kódja eléggé össze van gányolva, ezt már megtapasztalhattuk az elmúlt hetekben.

A legkülönfélébb helyeken bukkantak fel problémák, melyek jelentős részét az okozza, hogy bizonyos adatokat felhasználói oldalon tárol, van innen kér be a játék.

Nem kifejezetten elegáns, amikor folyamatosan változó elemek hardcode-olva vannak a programban, márpedig a kiszivárgó forráskód alapján kiderült, hogy a napi küldetésekkel és assignmentekkel pontosan ez a helyzet.

Utóbbit már egészen szeptemberig bepakolták, előbbivel azonban már többször is baj volt, így pár napig egyáltalán nem voltak eléérhetőek a küldetések. A Ubisoft saját magát hozza ezzel nehéz helyzetbe, hiszen ha elcsúsznak egy frissítéssel, akkor ebbe se tudnak belenyúlni.

A kimaradó küldetésekért 150 Phoenix Credittel kárpótolják a játékosokat, amit ugyanattól a Rewards Claim Vendortól tudtok elkérni, akitől a többi Uplay-es jutalmat is bezsákoltátok.

Ha valaki még nem járt nála, akkor a BoO közepén, a Tech Wing lépcsője alatt érdemes keresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)