Hirdetés

Battle Royale játékon dolgoznak a The Division fejlesztői?

|

Nem lepődnénk meg nagyon, azon meg főleg nem, ha az említett BR móka igazából egy játékmód lenne a Divisionhöz.

Hirdetés

Nyilván a Ubisoft sem szeretne lemaradni a battle royale őrületről. A GameReactor jelentése szerint (akik egyébként egy névtelen forrásra hivatkoznak) a Ubisoft kiadta a feladatot a Massive csapatának, hogy nézzenek bele, mit tudnának kezdeni a műfajjal.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division fejlesztői azt válaszolták, hogy relatív hamar össze tudnának dobni egy BR játékot, köszönhetően mindannak az elemnek, amit a The Divisionhöz már összeraktak. Az egyelőre nem tiszta, hogy új játékról, vagy Division játékmódról van-e szó. Mindkettő teljesen lehetséges, de azért valószínűbb, hogy egy ekkora projektet nem egy már kifutóban lévő játékba akarnak beépíteni, hanem jó irányok felé néznek. 

Az is elképzelhető, hogy a battle royale-t megtartják a The Division 2-höz, amit a tervek szerint idén fognak bemutatni az E3 alatt. Ti melyik opciónak örülnétek ezek közül a leginkább? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)