Tom Clancy's The Division - még egy dolog, ami hiányzik majd megjelenéskor

|

Nem fog nagyon hiányozni, de tény, hogy egy funkció nem lesz benne az első pillanattól fogva a Tom Clancy's The Divisionben.

Rendeld elő a Total War: Warhammer II-t és játssz már most a ráadás DLC-vel! Hirdetés

Reggel megtudtuk, hogy a The Divisonben márciusban még nem egész New Yorkot, pusztán Manhattant járhatjuk be. Azért az is elég nagy, de a fejlesztők korábban már Queenst is megmutatták. Az valószínűleg csak később lesz hozzácsatolva.

A Ubisoft Massive azt is megerősítette, hogy a játékosok nem fognak tudni tárgyakat cserélgetni egymás között, mivel más dolgok nagyobb prioritást élveztek. Julian Gerighty associate creative director elmondta, hogy ugyan megjelenéskor nem kerül be, de a jövőben talán beteszik a játékba, mert látják, néhányan mennyire vágynak rá. 

A Tom Clancy's The Divisionből ez nem fog hiányozni, aztán majd a megjelenéskor meglátjuk, valami fontosabb is áldozatául esett-e a priorizálásnak. Már csak pár hetet kell várni, március 8-án minden kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!