Hirdetés

Tom Clancy's The Division - mégsem örülünk annyira a frissítésnek

|

A Massive bejelentette, hogy milyen változtatásokra számíthatunk a jövőheti csomagban, és bizony nem teljesen őszinte a mosolyunk.

Hirdetés

Április 12-én érkezik a Tom Clancy's The Division 1.1-es frissítése, amivel bekerül a játékba az első raid, megújul a Dark Zone és eltűnik egy csomó bug is. Mégsem vagyunk maradéktalanul boldogok.

A fejlesztők tegnap jelentették be az összes változtatást, amelyek közt akadt pár váratlan is. Az egyik ilyen, hogy a DZ06-os vendornál kapható cuccok ára Phoenix Creditről DZ fundra változik, ami kifejezetten örömteli, de nem bántam volna, ha ezt két nappal korábban bejelentik, mielőtt elköltök 400 ezer fundot gear modokra.

A másik fontos változtatás, hogy a craftolást teljesen kiherélik. 5 helyett 10 zöld alapanyagból lesz egy kék, amiből 15 kell a high-end alapanyagokhoz, miközben a cuccok lebontása a jövőben csak egy alapanyagot ad kettő helyett. Néhány receptről ugyan leveszik a Division Tech-et, ez azonban nem sokat segít, hiszen az alapanyag-költséget 8-ról 10-re emelik. Emiatt még többet kell majd grindolni ahhoz, hogy kapjunk egy random dolgot.

Nagyon remélem, hogy tudják mit csinálnak, mert a craftolás és az itemizáció komoly átalakításra szorult, de nem éppen ebbe az irányba. A változtatások teljes listáját itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)