Hirdetés

Tom Clancy's The Division - megvan az új Bullet King

|

Hiába javította ki a hibát a Ubisoft, a játékosok máris találtak egy újabb módot arra, hogy ész nélkül farmolják a kreditet.

Hirdetés

Kétség kívül Bullet King a Division leghíresebb karaktere. Ha valaki lemaradt volna, ez az NPC (és az összes többi is, de ezt lehetett a leggyorsabban farmolni) úgy működik, mint a loot cave a Destiny-ben, éppen ezért játékosok ezrei farmolták egész nap, hogy a lehető leggyorsabban összeszedjék a pénzt a legjobb cuccokra.

A hét eleji patch aztán változtatott ezen, így az NPC már nem éled újra, de mint kiderült, a loot cave nem vész el, csak átalakul. Valaki rájött, hogy ha elég gyorsan megöljük a Madison Field Hospital főellenségét, aztán meghalunk miután lootoltunk, ő továbbra is újraéled, így nyugodtan farmolhatjuk egész álló nap.

Én mondjuk nem sok unalmasabb dolgot tudok elképzelni ennél, úgyhogy inkább farmoljátok a Dark Zone-t vagy keressetek néhány barátot és pörgessétek a Challenge módokat, ha nem akartok rövid úton kiégni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)