Hirdetés

Tom Clancy's The Division - minden, amit a modokról tudni akartál

|

Ha valaki már beleásta magát a Divisionbe, az tudja, hogy nemcsak a fegyverekre szerelhetünk extrákat, hanem a páncélzatunkat is felerősíthetjük. Mutatjuk, hogyan.

Hirdetés

Ha valaki szeretné a lehető legtöbbet kihozni a karakteréből, annak bizony nem kevés időt kell majd beleölnie a farmolásba és craftolásba, mert a Divisionben használt rendszer bizony nem túl kegyes, ezért ha nem te vagy a Föld legszerencsésebb embere, egy tárgyat valószínűleg többször is le kell majd gyártanod.

A cuccainkon található, egyébként is elég kusza bónuszokat tovább bonyolítja a tény, hogy bizonyos darabokat extra modokkal is elláthatunk. Ez a rendszer az RPG-kben használt gemekhez hasonlóan működik: egyszerűen belepattintjuk a modot a páncélba, és máris kaptunk némi extra staminát, bónuzs xp-t vagy hasonló nyalánkságokat.

Nekem még mindig hiányzik 40 stamina, hogy minden fegyveremen aktívak legyenek a talentek, úgyhogy a ma este programja az lesz, hogy ezt modokkal próbálom meg orvosolni. Jó móka.

Ti hogy álltok a Divisionben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)