Hirdetés

The Division - tudd meg, mennyi idő alatt omolna össze a világ miattad

|

Te vagy az első fertőzött, aki elkapta a The Divisonben pusztító vírust. Egy új szöveges kalandjátékkal kiderítheted, mennyi idő kell ahhoz, hogy a városod romokba dőljön.

Hirdetés

Másfél hét, és világszerte megjelenik a Tom Clancy's The Division. A nyílt bétát kipróbáló 6,4 millió felhasználó között valószínűleg van néhány, aki már nagyon izgatott emiatt, és olyanok is akadhatnak, akik szívesen elmerülnének egy kicsit a Ubisoft által megteremtett világban, beleképzelnék magukat a helyzetbe, ami miatt New York olyan lett, amilyen.

A The Collapse nevű minijátékban először ki kell választani a címünket. Ha ez megvan, elindul a szöveges kalandjáték, melynek során újabb döntéseket kell hoznunk: melyik kórházba megyünk, melyik gyógyszertárba, és így tovább. Minél távolabbi helyre megyünk az adott pontról, annál több embert fertőzünk meg útközben is, és annál gyorsabban terjed el a virus. Nekem a szerkesztőségből indulva sikerült huszonöt nap alatt az egész világot megfertőzni. Próbáljátok ki erre a linkre vagy az alábbi képre kattintva (angol nyelvű, de mivel a Google Maps-ről gyűjt adatokat, a helyszínek magyar nyelven vannak).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)