Hirdetés

Tom Clancy's The Division - tényleg nem lőnek rád, ha beszállsz egy liftbe?

|

A játékvilág mítoszrombolói, a DefendTheHouse csapata most a The Divisionben kereste a választ néhány érdekes kérdésre.

Hirdetés

Továbbra is imádjuk a DefendTheHouse videóit. Utoljára a Fallout 4 kapcsán írtunk arról, hogy miket próbáltak cáfolni vagy megerősíteni, most pedig a The Divisiont vizsgálták meg.

Új videósorozatuk első részében olyan kérdésekre keresik a választ, hogy el lehet-e intézni két ellenfelet egy lövéssel, meghalnak-e az ellenfelek, ha kiemelten fertőzött zónába csaljuk őket, vagy újraéleszthetjük-e ugyanazt a társunkat kétszer. Az egyik legviccesebb az, amivel a videó kezdődik: mint kiderült, ha belépünk a liftbe, nem tüzelnek ránk, és ugyan tudják, hogy arrafelé vagyunk, nem is próbálnak követni minket. Nézzétek végig, és várjuk együtt a folytatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)