Hirdetés

Tom Clancy's The Division - nem mindenhol fogy jól az egyik változat

|

Van egy ország, ahol a Tom Clancy's The Division Xbox One-os verziói kifejezetten rosszul teljesítenek. A PlayStation 4-es kiadás viszont a helyi tendenciákhoz képest egészen keresett játéknak bizonyult.

Hirdetés

A világ szinte minden táján remek eladási számokat tud produkálni a Tom Clancy's The Division, Japánban azonban elég árnyalt a helyzet. Ugyan PlayStation 4-re már több mint 80 ezer példányt adtak el a Ubisoft játékából, az Xbox One-os változatból csak körülbelül 1000 darab talált gazdára.

Eddig nem lehetett tudni, egészen pontosan hogyan teljesített az Xbox One-os Tom Clancy's The Division a szigetországban, mindössze annyi volt biztos, hogy a heti Top 20-as eladási listába nem került bele. Most közzétették a Top 50-es felsorolást is, és az Xbox One-os The Divisiont itt is hiába keressük. Végre kiderültek a hozzávetőleges adatok, melyek szerint nagyjából 1000 darabot sikerült eladni belőle. Ez azért persze nem jelent óriási meglepetést, hiszen Japánban elég nehezen tudja megvetni a lábát a Microsoft konzolja, jelenleg 65 603 regisztrált masina duruzsol az otthonokban.

Ellenben PlayStation 4-re a teljes készlet 85,5 százalékát eladták már, ami egy nyugati játék esetében igencsak nagy sikernek könyvelhető el. Összehasonlításképpen, a Tom Clancy's Rainbow Six: Siege-ből az első héten csak 23 ezer példány kelt el, a megjelenése óta pedig összesen 87 ezer darabot adtak el. A The Division a fentiek alapján ezt már hét nap alatt túlszárnyalta. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)