Hirdetés

Tom Clancy's The Division - a következő patch a PvP-re fókuszál

|

A Tom Clancy's The Division a problémák döntő többségét levedlette magáról, így a Ubisoft Massive már egy viszonylag biztos alapokra építkezhet és a legközelebbi update a PvP-re, valamint a Dark Zone-ra koncentrál majd.

Hirdetés

Ha nem is rendelkezik akkora játékosbázissal, mint induláskor, azért a Tom Clancy's The Division szépen tartja magát, köszönhetően annak, hogy a közelmúltban ráncba szedték. 

A fejlődés és bővítés nem áll meg, a Ubisoft Massive-nak komoly tervei vannak a közeljövőre nézve, amiket egy blogposztban osztottak meg röviden az érdeklődőkkel. Ezek alapján a stúdió azt tervezi, hogy megalapít egy második Elite Task Force-ot, hogy segítségükre legyen az 1.6-os patch tesztelésében, amely a PvP-re és a Dark Zone-ra javítását célozza meg, figyelembe véve a felhasználók által jelentett problémákat. Minden fontos részletet megtudhattok, ha megnézitek Arekkz legújabb videóját, amelyet kizárólag ennek a patchnek szentelt: 

Az 1.6-os update előtt azonban a fejlesztőcsapat egy javítócsomag keretében több problémát is orvosolt a minap: megoldották azt a hiányosságot, amikor a játékosok képtelenek voltak begyűjteni a jutalmat egyes mellékküldetések teljesítése után; csökkentették a magas CPU használat teljesítményre gyakorolt hatását, aktiválták a DirectX 12-őt, amely magasabb felbontásokon javít az optimalizáción és a kontrollerhasználaton is finomítottak PC-n. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)