Hirdetés

Tom Clancy's The Division - és a PS4-esek mikor kapják meg a javítást?

|

A Tom Clancy's The Division legújabb DLC-jével, a Survival csomaggal együtt befutott az 1.5-ös javítás is, amely ugyan még nem elérhető minden platformra, de csak idő kérdése.

Hirdetés

A Ubisoft Massive végre összeszedte magát és az 1.4-es patchtől kezdve gatyába rázta a Tom Clancy's The Divisiont, ennek köszönhetően érkezhetett meg az új DLC, a Survival és vele együtt az 1.5-ös javítás is, noha nem mindenki számára érhető el.  

Bár a Survival PC-re és Xbox One-ra megjelent, PlayStation 4-re csak december 20-án érkezik a külön is beszerezhető csomag. Az ismert YouTuber, Arekkz értesülései alapján azonban a PS4-es játékosoknak nem kell addig várniuk ahhoz, hogy részesülhessenek az 1.5-ös patch pozitívumaiból, ugyanis a fejlesztőcsapat abban reménykedik, hogy már kedden, azaz november 29-én ki tudják adni a frissítést a konzolra.

Ez persze nem vehető hivatalos megerősítésnek, de azért nem árt tudni, hogy körülbelül mikor futhat be. Nézzétek meg, hogy mit mond és mutat a szóban forgó videós: 

Most, hogy ennyit javult és bővült a The Division, adtok neki még egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)