Hirdetés

Tom Clancy's The Division - gondok vannak az 1.2-es frissítéssel is

|

Csak ma vált letölthetővé a Tom Clancy's The Division legújabb, méretes frissítése, de máris bajok vannak vele. Ez többek között eltűnő karakterekben nyilvánul meg.

Hirdetés

Már jó előre bemutattuk részletesen, hogy mit hoz magával a Tom Clancy's The Division 1.2-es frissítése, ma délelőtt pedig hírül adtuk, hogy tölthető a patch, azonban a nap folyamán sok játékos dühítő furcsaságokról számolt be az update telepítését követően. 

Számos felhasználó jelezte az illetékesek felé a technikai támogatás PC-s alfórumán, hogy belépve a The Division kezdőképernyőjére egyszerűen nem találják a karakterüket, sőt olyan visszajelzések is érkeztek, hogy több karakter is eltűnt. Sokan számoltak be hasonló problémákról a Redditen is. A tapasztalatok szerint a konzolos változatokat nem érintette a hiba, csakis a PC-s verziót. A Ubisoft Massive kérte az érintettektől a Uplay felhasználónevüket, majd nem sokkal később jelezte feléjük, hogy sikerült azonosítaniuk a problémát a kérdéses fiókok esetében és már dolgoznak a megoldáson, de azóta nem jött hír arról, hogy sikerült-e visszaállítani a felszívódott karaktereket. 

Kísértetiesen hasonló eset történt már áprilisban is az 1.1-es update telepítésekor, akkor szintén eltűnő karakterekre panaszkodtak a játékosok, viszont akkor csakis az Xbox One kiadás volt érintett és egy hibás szerverrel magyarázták. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)