Hirdetés

Tom Clancy's The Division - nerfelnek egy újabb fegyvert

|

A The Division szervereinél ezúttal egy patch miatt lett hosszabb a szünet.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division fejlesztői hetente egyszer lelövik a szervereket pár órára karbantartás céljából, de nem minden héten teszik ezt úgy, hogy közben patchelik is a játékot. Egy jelentős nerf és néhány bugfix érkezett ma.

A fejlesztők végre rászánták magukat, hogy kicsit megnyirbálják a G36-os flinta erejét, ami egyébként a legerősebb fegyverként van számontartva a DLC megjelenése óta.

Meglátjuk, hogy hogyan alakulnak majd az erőviszonyok most, hogy a G36 15%-kal kevesebbet sebez.

A közösség egyébként nem annyira örül a nerf hírének. Bár a javítás rengeteg bugot is kiírtott, a fő beszédtéma épp az a /r/TheDivision alredditen, hogy mennyire nem mókás az, ha a fejlesztők nerfelik a fegyvereket.

Szerintetek kinek van igaza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)