Hirdetés

Tom Clancy's The Division - kompenzál a Ubisoft, de nem a legjobb módon

|

Bugok, hiányzó karakterek, és a táskaeltűnések miatt a Ubisoft úgy gondolta, ajándékot ad az érintett játékosoknak. Ez viszont valószínűleg nem segít a helyzeten.

Hirdetés

Kaci tegnap egy hosszú cikkben taglalta, mi a baj a The Divisionnel, és miért döntött úgy, hogy néhány száz óra után félreteszi a játékot.

Az egyik probléma, hogy egyes, tisztességtelenül játszó játékosok nagyon elhúztak, aki pedig tisztességesen játszik, valószínűleg hetekig nem tudja még behozni a lemaradást. A Ubisoft viszont közben úgy érezte, kárpótolnia kell azokat, akiknek törlődött a karaktere vagy áldozatává váltak a high-end hátizsákokkal kapcsolatos bugnak, ezért minden érintett játékosnak 500 Phoenix kreditet, valamint 10-10 High-End nyersanyagot ad minden típusból. A probléma kivételes módon itt nem az, hogy a kompenzáció mértéke túl alacsony lenne; 500 Phoenix kredit ugyan nem a világ, de azért nem kevés.

Emellett azért cserébe, hogy három napig nem frissültek a napi kihívások, mindenki, aki a hétvégén játszik, kap 150 Phoenix kreditet.

Mit szóltok ehhez? Szerintetek megfelelő a kompenzáció, vagy valami mással kellene kárpótolni a játékosokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)