Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ennyivel tud többet PS4 Prón

|

A Tom Clancy's The Division fejlesztői a múlthéten jelentették be, hogy még idén PS4 Pro támogatást fog kapni játékuk, most pedig már azt is szemügyre vehetjük egy összehasonlító videóban, hogy mennyit fejlődött ez a verzió.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division egyre jobb és jobb lesz. Ezt bizonyára azok is észrevették, akik a legutóbbi ingyenes hétvége alatt belekóstoltak a Ubisoft Massive játékába és/vagy beszerezték a fagyos túlélést kínáló Survival kiegészítőt. A fejlődés azonban nem áll meg, a következő lépés a PlayStation 4-es változatot érinti. 

A The Division készítői megerősítették pár napja, hogy ők is támogatni fogják a Sony erősebb masináját, a PlayStation 4 Prót, de azt nem részletezték, hogy ez pontosan mekkora változást jelent a korábbi verzióhoz képest. Az új játékmódot is tartalmazó patch tegnap elrajtolt, így az ismert YouTuber, Arekkz elkészíthette az összehasonlító videóját, alább megleshetitek. 

Ebből kiderül, hogy a játékosoknak nem érdemes csodát várni a PS4 Prós változattól, nem nőtt meg a frame rate. 1080p-ben fut a játék 4K-s felhasználói felülettel és kicsit javultak az árnyékok, valamint a visszatükrözés is, tehát valamicskével mégiscsak jobb lett a helyzet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)