Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ezért lőnek szét az NPC-k

|

Egyetlen lövéssel leterítenek, pedig a legtankosabb karaktert raktad össze? Nem biztos, hogy benned van a hiba.

Hirdetés

Bár az incursion körüli hibákat úgy ahogy már kijavította a Massive, még mindig rengeteg probléma van a Divisionnel, ami elsősorban annak köszönhető, hogy a talentek és a statok 90%-a nem úgy működik, mint kéne.

A Division legkeményebb ellenfelei kétség kívül a shotgunnal szaladgáló rusherek, akik akár egyetlen lövéssel is képesek összeborítani. Ebben fontos szerepet játszik a Protection from Elites stat, aminek bár az lenne a célja (mint a neve is mutatja), hogy csökkentse az elitektől származó sebzést, ennek pontosan az ellenkezőjét csinálja. Ezt most Hamish Bode community manager is megerősítette, úgyhogy ha jót akartok magatoknak, ne használjátok ezt a statot, amíg ki nincs javítva.

Egyébként nem ez az egyetlen, ami nem azt csinálja, ami rá van írva: a mellvérten lévő Reckless talent (többet sebzel de többet is sebződsz) a valóságban egyszerűen csökkenti a bekapott sebzést. Ezt mondjuk nem tudom hogy hozták össze. Ha már a bugoknál járunk, nem mehetünk el szó nélkül a One is None talent mellett, ami nemcsak szimplán bugos, de akkor is működik (természetesen rosszul), ha be sincs rakva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)