Hirdetés

Tom Clancy's The Division - egyedül is lesz még értelme játszani

|

Aki végigjátszotta a Tom Clancy's The Divisiont, teljesített minden mellékküldetést, az jelenleg vagy főküldetéseket ismételget, vagy a Dark Zone-ban próbál érvényesülni. Hamarosan a szabad világ is egy olyan hely lesz, ahol érdemes bóklászni.

Hirdetés

Továbbra sem oldódtak meg teljesen a The Division problémái, és nem tudni, mikor lesz újra rend. A Ubisoft Massive azért próbálkozik, amennyire tud, a csalókat elkezdték büntetni, ami már egy nagy lépés a teljes boldogság felé. 

A csalók nyilván a Dark Zone-t fertőzik a legjobban, és a Ubisoft is azt remélte, hogy ez lesz a játék azon zónája, ami majd hosszútávon életben tartja. Nincs is már értelme kimenni és szabadon járkálni New Yorkban, ha az ember összegyűjtött mindent, teljesítette az encountereket és a mellékküldetéseket.

Elképzelhető, hogy a jövőben nem csak a Dark Zone frissül, és nem csak új missziók és incursionök jönnek, hanem új, nyílt világbeli feladatok is. Mikor egy rajongó megkérdezte Hamish Bode community developert, ő elmondta, hogy vannak erre terveik. Többet nem sikerült belőle kihúzni, de ez is valami.

Ti milyen feladatokat játszanátok szívesen egyedül vagy kooperatívan? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)