Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ajándékot kaptak a Season Pass tulajok

|

Ugyan az első nagy DLC-re még júniusig várni kell, valamit azért így is adott a Ubisoft azoknak, akik előfizettek a The Division letölthető csomagjaira.

Hirdetés

A SteamCharts adatai alapján (melyek nem 100%-ban megbízhatók, de azért érdemes rájuk figyelni) tovább zuhan a The Division népszerűsége, az elmúlt harminc napban átlagosan 19000 játékos játszott vele, az elmúlt 24 órában alig ment 11000 fölé az egyidőben játszók száma. A csúcs eddig az oldal mérései szerint 113877 volt, amit a megjelenés hónapjában sikerült elérni.

A csalók és glitchelők okozta problémák még nem oldódtak meg teljesen (a fenti linken olvashattok a további okokról), és érezhető, hogy a Falcon Lost érkezése után eltört valami, sokan döntöttek úgy, ők ebből ilyen formában nem kérnek. Mindenesetre jöhet még változás, és aki megvásárolta a Season Passt, ugyanúgy megkap minden tartalmat, exkluzív jutalmat is. Ha közéjük tartoztok, lépjetek be a játékba, és vegyétek át a májusi jutalmakat: egy Safari Purple és egy Burst Mountain fegyverskint, valamit ötöt minden High-End alapanyagból. Ez is valami. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)