Hirdetés

Tom Clancy's The Division: Survival - videón a második kiegészítő

|

A fejlesztőcsapat a legutóbbi javítással orvosolta a Tom Clancy's The Division legtöbb hibáját, így már az új frissítésre és a következő kiegészítőre, a Survivalre koncentrálhatnak.

Hirdetés

A Ubisoft annak érdekében, hogy kijavítsa a Tom Clancy's The Division felhalmozódott problémáit, elhalasztotta a Season Pass további tartalmainak fejlesztését és teljes egészében a javításra koncentrált, így október végén megérkezett az 1.4-es patch, amelynek hatására sok olyan játékos is visszatért New Yorkba, akik korábban már lemondtak a játékról. 

A Ubisoft Massive máris az 1.5-ös javításon és a korábban elhalasztott második kiegészítőn, a Survivalön dolgozik. A Season Pass második csomagjának (az első az Underground volt) legizgalmasabb újdonsága, hogy játékmódjaiban a túlélésen van a hangsúly: az egyikben gépi ellenfelek, a másikban más játékosok ellen tehetjük próbára képességeinket. Éhezünk, szomjazunk, fagyoskodunk és megpróbálunk életben maradni egy durva hóviharban, egyetlen pisztollyal nekivágva a fagyos világnak. 

A Tom Clancy's The Division: Survive-ot a a PC-sek már próbálgathatják a tesztszerveren, de csakis azok, akik november 3-a előtt megvásárolták a szezonbérletet. A többieknek egyelőre nem jelentett be megjelenési dátumot a Ubisoft. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)