Hirdetés

Tom Clancy's The Division - mától tesztelhetjük az új DLC-t

|

Felborult ugyan az eredeti DLC-terv, de törleszti a Season Pass vásárlókkal szembeni adósságát a Ubisoft. A PTS visszatér, vele együtt pedig a Survival is megérkezik.

Hirdetés

Összesen három DLC-t tartalmaz a The Division Season Pass, melyek közül egyelőre csak az Underground jelent meg. A Survivalt nyárról elcsúsztatták, hogy több idő legyen az alapjáték komoly problémáinak kijavítására.

Az 1.4-es patchcsel életbe lépett változásokat a játékosok egyöntetűen pozitívan fogadták, olyanok is visszatértek, akik korábban abbahagyták a játékot. A Ubisoft közben már az 1.5-ön dolgozik, amiről annyit tudni, hogy új World Tiert, fegyvereket, felszereléseket biztosan hoz, további részletekről pedig csak később számolnak be.

Még ennél is érdekesebb a Survival DLC, mely két új játékmódot kínál. Mindkettőben a túlélésé a főszerep, csak az egyik PvP, a másik PvE. Figyelnünk kell arra, hogy a növekvő éhség és a csökkenő testhőmérséklet ne okozza karakterünk halálát. Mindenki pisztollyal és gyenge cuccokkal kezd, nagyon fontos a gyűjtögetés és craftolás, és a hangulatot fokozza a folyamatos hóvihar.

Bár a Survival elérhető lesz a PTS-en, csak azok próbálhatják ki, akik november 3-a előtt megvették a Season Passt. A többiek ebben a körben egyáltalán nem érhetik el a tesztszervert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)