Hirdetés

Tom Clancy's The Division - megint nem mennek egy kicsit a szerverek

|

Aki holnap délelőtt abba a szerencsés helyzetbe kerül, hogy lesz ideje pár órát játszani, ne a The Divisiont akarja elindítani.

Hirdetés

Jövő héten jön a The Division áprilisi nagy frissítése, várhatóan akkor is szünetet tartanak majd a szerverek, hogy fel lehessen őket készíteni az újdonságokra.

Most viszont nem tudjuk pontosan, miért kell ismét karbantartást végezni. Annyi biztos, hogy a menet a szokásos: holnap reggel 9-kor lekapcsolják a játék szervereit, és valamikor dél körül fognak újra működni. A Ubisoft ismét nem szólt, hogy bármilyen változást eszközölne vagy frissítés letöltésére kéne készülnünk, és várhatóan a hátizsákos bugot is csak április 12-én, a nagy áprilisi update-tel javítják. Meglátjuk, mi csak szólni akartunk, hogy ha nem tudtok belépni a játékba, az ezért van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)