Hirdetés

Tom Clancy's The Division - nemsokára jön az 1.8-as update

|

Számos új tartalommal, például új játékmódokkal és területtel érkezik a Tom Clancy's The Division 1.8-as tartalmi frissítése, amelyről további részleteket osztott meg a fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Augusztus közepén jelent meg a Tom Clancy's The Division 1.7-es update-je, amely számos izgalmas változtatás mellett elhozta az első global eventet is. Nem sokkal később, augusztus végén már az 1.8-as frissítésre terelődött a szó, a Ubisoft Massive fejlesztői azt ígérték, hogy a Resistance névre keresztelt patch sokkal komolyabb lesz a korábbi csinosítgatásokhoz képest és több újdonságot is hoz magával. 

Hirdetés

Az 1.8-as update két új játékmódot (a horda módnak beillő Resistance PVE-t és a két csapatot egymásnak eresztő Skirmish-t), valamint egy új helyszínt (a West Side Pier területtel és a Camp Clinton közösségi térrel) hoz magával. Miután a Public Test Serveren lezajlott egy komolyabb tesztelés, a stúdió bejelentette, hogy az 1.8-as tartalmi frissítés december elején várható, pár nappal később pedig elrajtol a következő Global Event is, amivel új szetteket szerezhetnek meg az ügynökök. A fejlesztők megemlítették, hogy az update megjelenése azért tart tovább, mint az eddigieké, mert nagyobb azoknál és több csiszolást is igényel, szóval érdemes kitartóan várni rá. 

Ezen a hétvégén is van mit csinálni a Tom Clancy's The Divisionben, ugyanis november 17. és 20. között dupla jutalmat kaphattok a High Value Target küldetésekért. Ti játszotok még vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)