Hirdetés

Tom Clancy's The Division - három szálon fut a sztori

|

Mivel a Tom Clancy's The Division egy nemlineáris játék, a sztori is háromfelé ágazik, és rajtunk múlik, melyik szálon haladunk tovább, vagy melyiknek érünk a végére először.

Hirdetés

Bár a Ubisoft soha nem hangsúlyozta, a The Divison játékmenete nem csak a gyűjtögetésről, a kooperatív és kompetitív szórakozásról, a loot feletti harcról szól. A küldetések teljesítésével elmélyülhetünk a világban, fontos kérdésekre kaphatunk választ.

A napokban Julian Gerighty kreatív vezető elmondta, hogy a sztori három szálra van bontva. Egyrészt ott a vírus szála, amiből megtudhatjuk, ki és miért hozta létre az egész New Yorkot romokba döntő fertőzést, illetve létezik-e ellenszer. Egy másik a frakciókról szól, illetve arról, hogyan próbáljuk megvédeni a mieinket velük szemben. A harmadikkal kapcsolatban titokzatoskodott, de annyit elárult, hogy részben az infrastruktúra újraélesztésén kell fáradoznunk. Ha ennél is többet szeretnétek tudni a játékról, nézzétek meg az alábbi videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)