Hirdetés

Tom Clancy's The Division - az első heti eladások letarolták a piacot

|

Megtudtuk, hogy a premier hetében mennyi Tom Clancy's The Division példányt kapkodtak el a boltok polcairól, sőt az is kiderült, hogy melyik platformon fogyott a legjobban a játék.

Hirdetés

A magányos farkasokat is korrektül kiszolgáló Tom Clancy's The Division hatalmas siker, elvégre az első napos eladások tekintetében több rekordot is megdöntött, sok listán átvette a Destiny helyét és az Egyesült Királyságban is óriási elismerést tudhat magáénak. És ez még nem minden. 

A VGChartz becslései szerint a Ubisoft nyitott világú, poszt-apokaliptikus lövöldéjéből az első héten világszerte 3,498,837 példányt kapkodtak el a boltok polcairól a játékosok.

Ha platformokra lebontva nézzük, akkor azt az eredményt kapjuk, hogy az értékesített mennyiség 59%-ával, azaz 2,068,544 kópiával a PlayStation 4 dicsekedhet, a második helyen 36%-kal, vagyis 1,273,867 darabbal az Xbox One foglal helyet, míg a dobogó harmadik fokát a PC foglalja el, mindössze 5 százalékos, tehát 156,426 eladott példánnyal.

Érdemes kitérni röviden a Tom Clancy's The Division eladásainak régió szerinti lebontására is, ugyanis míg az Egyesült Államok 48%-ot (1,690,107) hasított ki a tortából, Európa pedig 32%-ot (1,109,218) tudhatott magáénak, addig őket követve Japán mindössze 2 százalékot (83,387) tett hozzá a nagy egészhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)