Hirdetés

Tom Clancy's The Division - árulkodó a Ubisoft közvéleménykutatása

|

A Ubisoft Massive egy kérdőív formájában szeretné megérdeklődni a játékosoktól, hogy mit gondolnak a Tom Clancy's The Division jelenéről és milyennek látnák legszívesebben a játék jövőjét. A kérdésekből pedig sok minden leszűrhető.

Hirdetés

A kezdeti gyengélkedés után rengeteget fejlődött a Tom Clancy's The Division, a Survive mód pedig az egyik legizgalmasabb része lett a Ubisoft posztapokaliptikus homokozójának, azonban ezzel még nincs vége az új tartalmak érkezésének, számíthatunk meglepetésekre. 

A Ubisoft legújabb kérdőívében számos kérdésre szeretne választ kapni tőlünk a vállalat: kíváncsiak rá, hogy jelenleg milyennek látjuk a The Divisiont, de ami fontosabb, hogy azt is megpedzegetik, hogy miket szeretnénk látni benne a jövőben. Az egyik érdekesebb felvetés arra irányul, hogy mennyire értékelnénk, ha a népszerű Survival mód egy Last Man Standing stílusú játékmóddal bővülne, ahol a végén csak egy ügynök maradhatna életben. 

Az űrlap megemlíti a játék univerzumának regényekkel való bővítését is, de ami számunkra fontosabb, hogy az esetleges folytatásban milyen helyszíneken harcolnánk legszívesebben? A válaszok között szerepel az, hogy New Yorkban maradjunk, az, hogy új helyszínt kapjunk, valamint az is, hogy az első rész sztorijával egy időben, csak a város más részén játszódjon. A fenti videó ezeket az érdekességeket összegzi. Ti hogyan folytatnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)