Hirdetés

Tom Clancy's The Division - „az online közösség lényegében halott”

|

A The Division szakítani kíván a mai játékoknál tapasztalható trendekkel, és „újraélesztené” az online közösségeket.

Hirdetés

Ryan Barnard, a Ubisoft Massive munkatársa kemény szavakkal illette a jelenlegi online játékok által biztosított közösségi élményt, amit reményei szerint a The Divison új szintre emel majd. 

Barnard az OXM-nek adott interjújában mondta el, hogy a The Division egyik legfontosabb célkitűzése egy jól működő közösség kialakítása, ami szerinte kiveszett a mai játékokból. „Már nincs igazi közösség a játékokban. Az emberek félnek megszólalni a játékokban, mert az esetek többségében egy 12 év körül srác fröcsög vissza, miközben az anyukádról vagy más felmenőidről tesz megjegyzéseket" - mondta Barnard.

Barnard úgy fogalmazott, hogy az online játékoknál a közösség lényegben halott, amit azzal magyaráz, hogy a Google, a Youtube, illetve maguk a játékok is pontosan megmondják, mit kell csinálni, és ezáltal teljesen kiveszett a játékosok közti interakció, információcsere. Barnard ezért a The Division megjelenésééig nem szeretne túl sokat elárulni, hogy ne vegye el a felfedezés örömét a játékosoktól.

A The Divison PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik 2014 végén. 

Szerintetek sincs igazi közösség a mai online játékokban? Nektek melyik az a játék, amiben eddig kifogástalan közösségi élményben volt részetek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)