Hirdetés

Tom Clancy's The Division - jelenthetjük majd a csalókat

|

Elfogyott a Ubisoft türelme a Tom Clancy's The Division csalóival szemben, ezért bekeményítenek, legvégső esetben a végleges kitiltást is bevetik.

Hirdetés

Másról sem hallhatunk a napokban a Tom Clancy's The Divisionnel kapcsolatban, minthogy milyen változtatásokat hoz az első nagy frissítés, amely magába foglalja majd az első raidet, a lootrendszer átalakítását és a heti küldetéseket is, azonban most fény derült egy újabb fontos javításra is. 

A Ubisoftos Yannick Banchereau egy stream során nemrég rávilágított arra a tényre, hogy mennyire elégedetlenek a csalók miatt, ezért komoly lépésre szánták el magukat: az április 12-én aktivizálódó 1.1-es frissítésben bevezetik a játékosok feljelentésének lehetőségét, noha egyelőre még csak a PC-s verzióban. Ha egy felhasználóról feltételezzük, hogy csalt, akkor a /report [felhasználónév] paranccsal jelenthetjük az illetékeseknek, akik kivizsgálják a dolgot és ha kiderül, hogy valóban csaló, akkor kemény büntetésre számíthat az illető: az első kihágásnál három nap eltiltást kap, viszont ha visszaesik, akkor másodszorra végleges kitiltás, a permaban lesz a jussa. 

A Ubisoft igyekezett elejét venni a lehetséges felháborodásnak és kihangsúlyozta, hogy saját csalásérzékelő rendszereik is vannak, tehát elsősorban nem a felhasználók visszajelzéseire támaszkodnak, ezek csupán megkönnyítik a munkájukat. Banchereau továbbá felhívta a figyelmet arra, hogyha valakit jelentünk és azt látjuk, hogy nem intézkedtek az ügyben, az azért lehet, mert a szóban forgó játékos nem csaló volt, csak egyszerűben jobb nálunk.

Mit gondoltok erről a megoldásról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)