Hirdetés

Tom Clancy's The Division - ezt próbáld meg, ha nem megy az Underground DLC

|

Sajnos ismét nem sikerült tökéletes munkát végeznie a Ubisoftnak, de szerencsére a megoldás egyszerű.

Hirdetés

Ma megjelent a The Division első fizetős DLC-je, az Underground, vele együtt pedig az 1.3-as frissítés, ami átalakított pár dolgot a játékban. Elsősorban a fegyverek változtak, a shotgunok erősebbek lettek, míg az AUG és a Vector sebzését visszavették. Mostantól a fegyverek talentjeit is újrasorsolhatjuk, hasonlóan a felszerelésekhez.

Ezt mindenki tapasztalni fogja attól függetlenül, hogy megvásárolta-e az Undergroundot. A DLC újdonságait viszont csak azok élvezhetik, akik megvették vagy önállóan, vagy a Season Pass részeként, és egyelőre közülük sem mindenki. Alább találtok néhány tippet, hogy mit érdemes megpróbálni, ha nem éritek el az új tartalmakat.

- Ha a játékon beüll az Underground offline-nak jelzi magát, először a Secure Quarantine Center mellékküldetést kell teljesíteni, utána már jó lesz.

- Xbox One-on ha azt az üzenetet kapjuk, hogy nincs meg az Underground, ki kell lépni a játékból, majd a Manage Game menü Ready to Install részénél letölteni a DLC licencét. Pillanatok alatt lent van, csak egy engedély.

- Aki PC-n nem éri el a csomagot, az indítsa újra vagy a Uplayt, vagy a Steamet, esetleg mindkettőt.

Ha ezek után sem működik, marad a várakozás. A Ubisoft már dolgozik a problémák elhárításán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)