Hirdetés

Tom Clancy's The Division - több helyen is a valódi New York kiköpött mása

|

A Tom Clancy's The Division fejlesztői mindig is hangsúlyozták, hogy minél valószerűbben szeretnék megjeleníteni New Yorkot a játékban, ez pedig néhány fotó tanulsága szerint elég jól sikerült.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Divisionben találhatunk pár mókás easter egget is, ha nyitott szemmel járunk, viszont vannak olyan érdekességek, amiket valószínűleg csak akkor veszünk észre, ha a valóságban is jártunk már a játék helyszínein.

Mint kiderült, az Assassin's Creed Unity Párizsa után a katasztrófa utáni New York is nagyon hasonlít a valós városra, legalábbis néhány helyszínen. Egy brooklyni irodaházat, vagy a Manhattan híd alóli látványt nézve szinte tökéletesen egyezik a Divisionben és a valódi fotókon elénk táruló látkép, ami egészen lenyűgöző.

Persze ami nekünk csak egy érdekesség a játékkal kapcsolatban, valószínűleg sokkal meglepőbb volt a képeket megosztó Reddit-felhasználónak, aki a valóságban ebben irodaházban dolgozik.

Szerintetek milyen a The Divison környezete, hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)