Hirdetés

Tom Clancy's The Division - végre kijavítanak pár durva bugot

|

A Massive fejlesztőinek a jelek szerint végre sikerült kipurgálni néhány hibát a Tom Clancy's The Division kódjából, így egy rövid leállás után remélhetőleg minden helyreáll majd.

Hirdetés

Elég durva bugok gyötörték a Tom Clancy's The Division világát az elmúlt hetekben, és ha az összeset nem is, a legdurvább glitcheket most sikerült kigyomlálni.

Tegnap este a Ubisoft fórumán jelentette Natchai, az egyik community manager, hogy csütörtök reggel 9-kor lelövik a szervereket, hogy rendbetegyenek ezt-azt a kódban. Az Incursionben sikerült kijavítaniuk egy glitcheléshez használt helyet, valamint megoldaniuk, hogy csak a C4 sebezze az APC-t. Alapvetően így, egy scriptelt formában kellett volna bekerülnie, de valószínűleg csak fogtak egy kész boss-t és lecserélték a skinjét egy APC-re, ezért sebezték előbb a töltények, majd a robbanás.

Mostantól végre lehet majd deconstructolni a fegyverekre felkerüli modokat (eddig a puskákra kerülő távcső beragadt a táskánkba), illetve sikerült megoldaniuk azt is, hogy ne lehessen végtelen crafting alapanyagot kiszedni a vendoroktól. A leállás valószínűleg két órán keresztül tart majd, így ha minden jól megy délelőtt 11 körül fel is állnak majd a szerverek.

Arról nem esett szó, hogy a glitcheléssel összegyűjtött cuccoknak mi lesz a sorsa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)