Hirdetés

Tom Clancy's The Division - két ingyenes kiegészítő is jön idén

|

A Ubisoft tovább erősíti a Tom Clancy's The Division felhozatalát, idén például két ingyenes kiegészítővel készülnek, amelyek pár újdonsággal bővítik ki a felhozatalt.

Hirdetés

Egyre jobban fejlődik a Tom Clancy's The Division, a Ubisoft Massive mindent megtesz azért, hogy megtartsa a játékosok nehezen visszaszerzett bizalmát: nemrég például megérkezett az új patch és a Last Stand DLC, valamint ingyenesen kipróbálhatóvá vált a játék. 

Nincs azonban megállás, a Ubisoft egy livestream során ismertette, hogy mikkel készülnek idén. A további hibajavítások mellett számíthatnak a konzolosok is egy tesztszerverre, de ami ennél sokkal fontosabb, hogy kiderültek a Year 2 tartalmai. Két kiegészítő már biztosan érkezik, ráadásul mindkettőt teljesen ingyen kapjuk meg és egyszerre fognak megjelenni - az első, az Expansion One már idén nyáron, július vége és augusztus eleje között.

A legfőbb újdonságai között köszönthetjük a limitált ideig elérhető PvE eseményeket, amelyekért a teljesítményünktől függően különböző jutalmak járnak (és ranglistán is követhetjük); a felhasználók által régóta kért loadout funkciót hat szabad hellyel és a játékosok bármikor váltogathatnak az összeállított felszerelések között (beleértve a skilleket és talenteket is); a "Feats" névre keresztelt speciális achievementeket, amiket az aktivitásunkkal zsebelhetünk be, például kihívások teljesítésével, más ügynökök segítségével vagy felfedezéssel. 

Az Expansion Two a Tom Clancy's The Division kreatív igazgatója, Julian Gerighty elmondása szerint inkább a sztorira és a narratívára fókuszál majd, de erről még nem szerettek volna bővebben beszélni. Pedig pont ez lenne igazán érdekes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)