Hirdetés

Tom Cruise, a rocker - Mindörökké Rock kritika

|

1987-ben egy generáció nőtt fel a rockzenén. 2012-ben, mondhatni a keményebb elektronikus zene korszakában pedig belép egy musical a filmvilágba. Vajon mit sikerült ebből kihozni?

Hirdetés

A nagy rock rajongók most biztosan lelkesedéssel várják a kritikám. Végre felcsendülnek a gigantikus klasszikusok, a Paradise City (Guns N' Roses), na meg persze a mindig kedvenc I love Rock `n `roll is. Azonban két-három jó nóta nem elég, egy kis pluszt kell vinni a történetbe, egy kis érzelmet kell hozzáadni, hogy a film vaóban üssön. Erre a későbbiekben még kitérünk, de mindenek előtt a sztorit érdemes megismerni, hogy a nem éppen rock bubusok is tudják mit érdemes megnézni a nyáron.

Az 1980-as évek vége fele Hollywoodban (Los Angeles) akad egy kocsma-klub, amely éppen a rock fellegvárát hivatott kimeríteni. Üröm az örömben, hogy a helyiség nem mindenkinek van az ínyére, például a helyi polgármester asszony (Catherina Zeta Jones) megfojtaná az adót kevésbé fizető, kicsit adósság félben levő közösséget szőröstül-bőröstül. Csak egy rock istenség mentheti meg a placcot, Stacee Jaxx (Tom Cruise) személyében, aki annyira híres ikon, hogy ámulatba esik tőle a tini társadalom. A nagy hírnévre szert tett sztár a legmegbízhatatlanabb ember a való életben és néha még azal sincs tisztában, hogy fellépése lesz, mégis zenéjére tömegek ezrei dühöngnek, ő pedig egy éjszakán át végig söpör a színpadon.

A kritika folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)