Hirdetés

Már jövőre jöhet az új Tomb Raider játék

|

A Square Enix megerősítette, hogy készül a következő Tomb Raider, és nem biztos, hogy olyan lesz, mint az eddigiek.

Hirdetés

Mióta valaki a metrón szerkesztette a Shadow of the Tomb Raider prezentációját, azt várjuk, hogy a Square Enix megerősítse a megjelenést. Persze nem tudhatjuk, valóban ez lesz-e a sorozat következő játéka, de valami készül.

Hirdetés

Egy sokféleképp értelmezhető üzenet jelent meg a Tomb Raider hivatalos twitter-csatornáján, melyben bejelentették, hogy nagy híreket várhatunk a következő évre, és bár szeretnék megosztani azokat, most másképp fogják csinálni, mint eddig. Megígérték, hogy a leleplezés és a közkézre adott játszható változat megjelenése között nem telik majd el sok idő, ami jelentheti, hogy a teljes játék megjelenik 2018-ban, de azt is, hogy a kiadó az early accesshez nyúl. Nem hisszük, de nem zárhatjuk ki most még. Ebben a mai világban minden lehetséges.

2018-ban lesz egy nagy esemény, ezzel kezdődik majd minden. Nem tudni, saját rendezvényt tartanak-e, vagy egy E3-as leleplezésre próbálnak utalni.

Sok még tehát a kérdés, de a lényeg, hogy a franchise folytatódik. Milyen játékot látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)