Hirdetés

Tomb Raider 4: The Last Revelation – rajongók keverik újra

|

A rajongás sok mindenre képes rávenni az embert és néha igen jó dolgok születnek a fanok által. Most a Tomb Raider 4-et vették kezelésbe lelkes játékosok.

Hirdetés

A The Last Revelation még 1999-ben jelent meg, de azóta egyetlen felturbózott verzió sem készült hozzá annak ellenére, hogy a játékosok körében igen népszerű volt. Közülük gondolták néhányan úgy, hogy ideje modernizálni a Tomb Raider 4-et.

Mit nekünk a legújabb, Rise of Tomb Raider 20 Year Celebration, mikor egy ilyen klasszikus csoda van úton, mint a The Last Revelation. A projekten dolgozó csapat egy Tomb Raider fórumon jelentette be, hogy a játék felújításán dolgoznak. A Tomb Raider 4: The Last Revelation HD-ban élesebbek lesznek a textúrák, újak az effektek és nagyobb felbontásúak a tárgyak. A látvány fejlesztése mellett pedig egy új játékmóddal is készülnek a megjelenésre.

Bár a fejlesztés még korai szakaszban van, azért néhány képet már közzétettek a készülő játékból.

A pontos megjelenésről még nem adtak bővebb információt, de a csapat oldalán figyelemmel követhetitek a munkálatokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)