Hirdetés

Tomb Raider a csúcson, SimCity ezüstérmes

|

Csak a britek eladási listája maradt nekünk, hogy az eladási adatokat kicsit elemezhessük, így most ismét bevizsgáltuk a heti termést, ahol egyelőre a Tomb Raider megújult Lara Croft varázsa hódítja meg a népet.

Hirdetés

Annyira azért nem meglepő, már Mocsy Tomb Raider tesztje óta tudjuk, hogy a Crystal Dynamics ügyesen nyúlt a témához. Aztán máris itt van nekünk a városépítős játékok atyja, mint második a dobogón, Gyu SimCity tesztjét is érdemes elolvasni a témában.

Sokkal érdekesebb viszont a harmadik helyezett, ugyanis ide a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 küzdötte fel magát, ezek szerint a CyberConnect2 munkája mifelénk is bejövős, érdemes figyelni rájuk. Alábbiakban a teljes eladási lista látható, érdemes rá egy pillantást vetni:

1. Tomb Raider 2013
2. SimCity
3. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3
4. The Sims 3: University Life
5. FIFA 13
6. Crysis 3
7. Call of Duty: Black Ops 2
8. Far Cry 3
9. Metal Gear Rising: Revengeance
10. The Elder Scrolls V: Skyrim
11. Assassin’s Creed III
12. Need For Speed: Most Wanted
13. Skylanders Giants
14. Hitman Absolution
15. Aliens: Colonial Marines
16. LEGO Batman 2: DC Super Heroes
17. Halo 4
18. GTA IV
19. Dead Space 3
20. Forza Motorsport 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)