Hirdetés

Jön a Tomb Raider Barbie

|

Ha azt hitted, hogy Barbie képtelen lenne túlélni egy szigeten, ahol állig felfegyverzett fosztogatók várják minden sarkon, akkor gondold át újra.

Hirdetés

A Mattel nem viccel, és teljes harci felszerelésbe öltözteti Barbie babáját. Alicia Vikander Tomb Raider filmjére készülve elkészültek az új figurák, amik ma kerülnek a boltokba.

Hirdetés

Persze a játék nem néz ki olyan megviselten, mint ahogy Lara Croft nézett ki a sztori első órái után, de a karján ott a kötés, kezében pedig ott a csákány, így nagyjából stimmel az összeállítás.

Néhány, játékok kibontásával és bemutatásával foglalkozó YouTube csatorna tulajdonosa hozzájutott a cucchoz még a megjelenés előtt, és fel is tették videóikat, így azokat érdemes lehet megnézni vásárlás előtt.

A Tomb Raider film március 15-én kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)