Hirdetés

Tomb Raider: Definitive Edition - ez sem 60 fps-sel fut

|

Az igaz, hogy azért hozza az 1080p-s felbontást, de a képkocka per másodperc értéket csökkenteni kellett a tökéletes élmény érdekében. Pont emiatt nem lehet a játék új kiadása tökéletes?

Hirdetés

Egyelőre még nem tudjuk milyen lett a Tomb Raider: Definitive Edition, de láttunk már egy összeállítást, ami megmutatta, hogy Lara mennyire megváltozott egy év alatt.

Míg a kicsivel több mint egy hét múlva esedékes megjelenésre várunk, Scot Amos, a játék vezető producere megsúgta, érdemes felkészülni arra, hogy a játék csak 30 fps-t fog elérni mind PlayStation 4-en, mind Xbox One-on. Azt azért hozzátette, hogy mindkét konzolon 1080p-ben fut, úgyhogy nem kell azon aggódni, hogy nem lesz szép. Az viszont várható, hogy nem lesz vele mindenki elégedett. Sebaj, ne számolgassunk, majd ha kipróbáltuk a játékot, megmondjuk, mennyire zavaró a 30 fps.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)