Hirdetés

Tomb Raider - Egységben az erő!

|

Megbízható forrásból érkezett infók szerint legalább kétféle multiplayer móddal vár az új Tomb Raider.

Hirdetés

Lara Croft hamarosan visszatér, de az új Tomb Raider nem csak az újragondolt hősnővel igyekszik meghódítani a játékosok szívét. Mint nem is olyan régen kiderült, a Tomb Raider multiplayer támogatást is kap, bár erről eddig nem sokat tudni. A legfrissebb infók szerint viszont legalább kétféle üzemmód várja a szingli kampányt befejező játékosokat, de nem lehetetlen, hogy három. A Tomb Raider fórumozók már tudják, hogy Team Deathmatch és Rescue biztosan lesz, a producer pedig egy Cry for Help módról beszélt a minap.

A Team Deathmatch túl sok meglepetést nem tartalmaz. Eldönthetjük, hogy hajótöröttek, vagy fosztogatók leszünk, és már indulhat is a móka. A térképek állítólag elég zártak, itt nem a felfedezés lesz a cél. Lesznek viszont csapdák, megmászható falak, valamint megsemmisíthető környezet (például hidak). A Rescue mód már érdekesebb egy kicsit. Itt is két csapat törekszik a győzelemre. Itt medikiteket kell gyüjtögetnünk, és azokat bizonyos helyszínekre szállítanunk, nehogy társaink kivérezzenek, miközben a másik csapat nyilván vadászik ránk. A csak elméletben létező Cry for Help mód elméletben a felfedezésre és a gyűjtögetésre helyezné a hangsúlyt. Minden üzemmódban többféle karaktert választhatunk - Larát nem - akik nem csak kinézetben, de tulajdonságaikban és felszerelésükben is egyediek. Jöhetne már éppen...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)