Hirdetés

Tomb Raider - Se kislány, se ló

|

Nem minden kerül be egy játékba végül, ami még jól néz ki a tervezőasztalon. Ez alól az új Tomb Raider sem kivétel.

Hirdetés

Jövő márciusban mutatkozik be az alapoktól újjáépített Tomb Raider. A fejlesztést végző Crystal Dynamics megvizsgálta a piacon lévő játékokat, elolvasta az értékeléseket, és arra a következtetésre jutott, hogy Lara Croftnak meg kell változnia.



Hogy ez az átalakulás milyen drámai, azt már láthattuk az eddigi videókban, de sajnos (vagy nem sajnos) több olyan játékelemmel is kísérleteztek a fejlesztők, amit végül nem sikerült úgy megvalósítani, hogy az megfeleljen az elképzeléseknek.
Például a történet egy pontján egy kislány csatlakozott volna Larához, aki nem csak társa lett volna egy időre, hanem rajta keresztül a hősnőt egy másik oldaláról is megismerhettük volna.
Nem kerül be a végleges változatba az a paci sem, amin Lara galoppozott fel és alá. Jól nézett ki a dolog, csak épp azt a hamis képet ébresztette volna a játékosokban, hogy a Tomb Raider nyílt világú játék, ezért mennie kellett.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)