Hirdetés

Tomb Raider - Lara Croft arabul is beszél

|

A készülő Tomb Raider lesz az első olyan Square Enix cím, amit arab nyelvre is elkészítenek.

Hirdetés

Arab nyelvű lokalizációt kap a Tomb Raider. A Square Enix játékai közül ez lesz az első cím, ami ezen a nyelven is megszólal, és nem is akárki hangján. A képen látható hölgy Nadine Njeim, aki hazájában egy ismert személyiség, jelenleg éppen a The Voice helyi zsűriében teljesíti mentori feladatait. Egyébként több filmben is szerepelt és 2007-ben kitüntették a megtisztelő, Miss Libanon címmel is.

Karl Stewart, a Square Enix Global Brand igazgatója nagy örömmel számolt be a lokalizációról: „Izgatottak vagyunk, hogy Lara Croft történetét arabul is elétek tárhatjuk.  A Tomb Raider arab nyelvű lokalizációjával szeretnénk megjutalmazni a kitartó rajongókat, és újakat bevonzani.” Nem viccel a Square Enix, mindenki számára elérhetővé akarják tenni új játékukat. Ti mit gondoltok, örülnétek egy magyar nyelvű lokalizációnak?

A Tomb Raider 2013. március 5-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)