Hirdetés

Tomb Raider - befutott az első értékelés

|

Bizakodásra adhat okot a Tomb Raider reboot legelső értékelése.

Hirdetés

Habár a megjelenés még odébb van, de reménykedésre adhat okot, hogy a fejlesztő Crystal Dynamics mindent megtett annak érdekében, hogy PC-n még teljesebb élményt nyújtson a legújabb Tomb Raider.

A legelső értékelést a GamesMaster magazin közölte, nem kevesebb, mint 90%-ot kiosztva a játéknak. A teszt alapján 10-15 órát vesz igénybe a sztori mód végigjátszása, 20-at, ha a sziget minden zegét-zugát fel szeretnénk fedezni. És azoknak sem kell aggódniuk, akik rettegnek a quick time event-ektől: nem lesz sok belőlük.

A teszt szerzőjének szavaival: "Miközben kimerülve dőltünk hátra, csak egy kérdés motoszkált leesett állunk mögött. Hogy a fenébe akarják ezt majd túlszárnyalni a folytatásban? Mert egy dologban biztosak vagyunk. Lara visszatért."

Messzemenő következtetéseket persze nem érdemes levonnunk, hiszen ez csak egy darab értékelés, de mindenképp figyelemreméltó az elért pontszám. A 2013/03-as GameStar-ban tőlünk is olvashattok majd a játékról, előtte pedig érdemes lesz a GSO-t is figyelemmel kísérni.

A Tomb Raider hivatalosan március 5-én érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, alap és gyűjtői kiadásokban, többjátékos móddal kiegészítve, de az Xbox 360-as változat már most kiszivárgott. Valószínűleg a PS3-as sem várat sokat magára, ennek oka, hogy a konzolos verziók nem rendelkeznek olyan másolásvédelemmel, mint a PC-sek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)