Hirdetés

Két régebbi Tomb Raider játékkal hangolódhatunk az új részre Xbox One-on

|

Egy hónap van még a Shadow of the Tomb Raider megjelenéséig, de addig a sorozat korábbi részei segítenek visszaidézni, milyen volt a Tomb Raider régen.

Hirdetés

Az aktuálisan futó Tomb Raider trilógia és a korábbi játékok hangulata, játékélménye egészen más. Mindkettőt szeretjük, de máshogy.

Hirdetés

Akinek esetleg valamiért kimaradtak a 2013 előtti játékok, és rendelkezik Xbox One-nal, a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően újrajátszhatja a 2006-os Tomb Raider: Legendet (ami nem a széria legerősebb része, de nem is lett rossz), valamint az első játék remake-jét, a 2007-es Tomb Raider: Anniversaryt. Ha bármelyik megvan nektek lemezesen, tegyétek be a lemezt a gépbe, ha digitálisan, indítsátok el a letöltést, ha pedig még nem rendelkeztek valamelyikkel, most akciósan szerezhetitek be az Xbox Store-ból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)