Hirdetés

Tomb Raider - mit keres Lara egy tévésorozatban?

|

Azt már tudjuk, hogyan kezdődik a Tomb Raider reboot, de vajon milyen események vezettek odáig?

Hirdetés

Erre a kérdésre ad majd választ a Dark Horse Comics új képregénysorozata, a Tomb Raider: The Beginning.

A történetért Rhianna Pratchett felelős, aki ezen felül a Crystal Dynamics fő írója is, úgyhogy nem lesz probléma a kapcsolódásokkal. A keménykötésű képregény ingyenesen elérhető, amennyiben a Best Buy-nál rendeljük elő a játékot.

A történet bemutatja, mi történik Croft kisasszonnyal közvetlenül a játék eseményei előtt, így azt is megtudjuk, hogy Lara egy régészettel foglalkozó tévésorozat stábtagja. Az alább látható képeken szereplő karakterek a játékban is fontos szerepet kapnak, lesz, aki segít nekünk, de olyan is akad majd, aki keresztbe akar tenni főhősnőnknek.

A Tomb Raider reboot március 5-én érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a sorozat történetében (a Lara Croft and the Guardian of Light kivételével) először többjátékos móddal kiegészülve, sima és gyűjtői kiadásokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)