Hirdetés

Tomb Raider - pénteken launch party Larával

|

Nem akármilyen élményben lehet része annak, aki pénteken ellátogat a hivatalos magyar Tomb Raider megnyitó ünnepségre.

Hirdetés

Már első ránézésre sejtettük, hogy ezúttal nem akármilyen Tomb Raider kalanddal lesz dolgunk, a további értékelések pedig csak megerősítettek abban, hogy ezt a játékot érdemes várni.

Hazánkban is launch party keretein belül ismerkedhetünk meg a játékkal - jóval a megjelenés előtt. Most pénteken (2013. március 1-én) kerül megrendezésre a hivatalos magyarországi Tomb Raider megjelenési buli, ahol színes programokkal és nyereményekkel várnak minket a rendezők.

A tervezett program:

19:00 - Kapunyitás
19:30 - Megnyitó
20:00 - Tomb Raider játékteszt
20:15 - "Éld Túl" kvíz show
21:00 - Kincskeresés és játék Larával (nono, nem úgy!)
22:00 - Eredményhirdetés
22:30 - Műsorzárás, majd játék kifulladásig

Az esemény a Cinema Hall Budapest VIP termében lesz megtartva, ráadásul maga Lara Croft kisasszony is ott lesz. Továbbá minden vendég Tomb Raider posztert kap, szerencsésebbekre pedig az alábbi nyeremények várnak: pólók, steelbook-ok, vizes kulacsok, meglepetéscsomagok, képregények, Deus Ex-novellák és eredeti Tomb Raider játékok (PC/PS3/X360).

Ó igen, és a legjobbat hagytam a végére: a launch party teljesen ingyenes. Jelentkezni az esemény hivatalos Facebook oldalán lehet, mi mindenképp ott leszünk, gyertek ti is.

Tehát:
Mikor? 2013. március 1-én, pénteken, 19 órától
Hol? Cinema Hall Budapest (1036, Budapest, Bécsi út 38-44.)
Kikkel? Rajongókkal, játékosokkal, jelmezes kalandorokkal és velünk
Mennyiért? Ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)