Hirdetés

Tomb Raider - most már nyereséges

|

Majd' egy év kellett hozzá, de végül csak pozitívba fordult a Tomb Raider mérlege.

Hirdetés

Bizonyára mindannyian emlékeztek még a Square Enix drámai közleményére, miszerint bukás volt a Tomb Raider reboot a játékosok és a sajtó túlnyomórészt pozitív véleménye ellenére. A kiadó ugyanis 5-6 millió eladott példánnyal számolt a megjelenést követő hónapban, ám csupán 3,4 millió fogyott belőle. Utóbbi sem csekély mennyiség, ám ha egy Tomb Raider kaliberű cím 100 millió dolláros büdzséjéből indulunk ki, akkor rövid fejszámolás után kiderül, hogy 5 millió eladott példányra lenne szükség a nullszaldóhoz.

 

A jelek szerint végre sikerült elhaladnia e rendkívül fontos mérföldkő mellett Lara Croft eredettörténetének, ugyanis Scot Amos executive producer a Eurogamer munkatársával beszélgetve elárulta, az év végén pozitívba fordult a mérleg, és mostantól nyereséget termel a Tomb Raider PC-n, PS3-on és X360-on. A next-gen konzolokra szánt Definitive Edition január 28-tól kapható, és ha nem tudod, hogy szükséged van-e rá, talán segít a döntésben az infografika.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)